|
O Dawidzie nie ma co pisać, bo to jedna z bardziej negatywnych postaci w całej historii klubu - jeden z większych symboli spadku. Już za sprawę Buksy powinien odejść, ale dostał zgodę na wielomiesięczne działanie przeciwko Wiśle. Pewnie teraz schowają go w poczekalni.
Natomiast Tomek, no cóż.
Przecież jako jeden z współwłaścicieli też jest odpowiedzialny za obecną sytuację, mimo iż w teorii był schowany za braćmi. Teraz pewnie będzie trwało przekonywanie, że Jażdżyński nic nie wiedział, nic nie robił złego w kontekście procesu spadkowego, itp.
Jażdżyński kreuje się na wielkiego intelektualistę, a słynna konferencja pokazała, że słoma z butów mu wychodzi. Wydaje mu się, że jest wyjątkowy, że jest elitą. A piękny garnitur to chyba jego jedyna cecha.
Jażdżyński przypomina mi Tomasza Lisa pod względem arogancji, bezczelności, przekonania o swojej nieomylności według zasady ,,jestem świetny, a reszta to idioci".
Z pewnością nie byłaby to dobra zmiana. To wzmocnienie przekonania, że to tylko Trójca Święta może rządzić, a przyjacielskie teksty w Interii broniące obecnych właścicieli wskazują, że Tomek lubi pouczać i chyba to główny tej zmiany. To typ tzw. ,,korporacyjnego intelektualisty". Stosuje specjalistyczną nowomowę z której nic dobrego nie wyniknęło. Choć wielu się na to nabrało.
Pewnie teraz zacznie się kolejna wersja kolejnej propagandy.
W końcu nauki Ludwika nie poszły na marne.
Jestem przeciwny tej nominacji. Jakub po trzech latach powinien znaleźć kogoś kompetentnego, a w tym przypadku nie może to być osoba zamieszana w spadek, bo to jest ostateczna dyskwalifikacja.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 28.07.2022 o godz. 00:21.
|