Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2022, 01:19
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Iloma tymi milionami wspomógł, konkretnie, bo pisanie, że ma na koncie miliardy i dlatego Raków się rozwija to całkowita manipulacja. Raków się rozwija bop jest mądrze zarządzany, ktoś mądrze te miliony wykorzystuje. Prosta sprawa.

U nas też były miliony do dyspozycji, więcej milionów niż w wielu innych ligowych klubach duża część tych milionów to pieniądze kibiców, których nasi włodarze traktują jak politycy wyborców. Są potrzebni żeby wpłacić kasę, kupić karnet, a potem najlepiej żeby się nie wtrącali i nie wywierali presji Bo to nie służy. Szczyt bezczelności.

A co do socios wiesz może jak wygląda sytuacja z kasą za Yawa i Aschrafa? Czy to też tajemnica. Kasa nie wpłynęła czy może wpłynęła i zniknęła i ktoś zasłania się arabami. Skoro nie zapłacili to dlaczego nikt nie robi z tego afery? Jako udziałowcy chyba macie prawo wiedzieć co jest grane.
Czekaj, bo znowu widzę, że się kompletnie zacietrzewiłeś - czy ja gdzieś napisałem, że Raków rozwija się tylko dzięki pieniądzom? Nie, Raków świetnie te pieniądze wykorzystuje, realizuje jakiś swoj nakreślony plan. Zwracam jedynie uwagę, że dużo prościej taki plan realizuje się w takim Rakowie, aniżeli w Wiśle. Dlaczego to już wymieniałem.

O naszych milionach też już Ci pisałem, ale jakoś nadal nie dotarło, trudno.

Kasa za Yawa spływa , za Aschrafa nie. O jaką aferę Ci chodzi? Jeśli o wniesienie sprawy do FIFA, to mówił o podjęciu takich kroków Tomasz Jażdżyński i to żadna tajemnica. Ps. Nie jesteśmy udziałowcami.
Odpowiedz cytując