Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2022, 16:46
@FraMat

Myślę, że aby omówić ten temat, trzeba byłoby zabukować kilka dni i kilkanaście butelek trunków, a i tak pewnie byśmy się nie zgodzili.

Może nawet w samym klubie jest dobra atmosfera, ale już wokół niego jest kiepsko. Poklikałem coś ostatnio na telefonie i teraz Google pokazuje mi chyba wszystko, co piszą o Wiśle. Nagłówki? Coś w stylu: Fatalna inauguracja Wisły Kraków, Wisła zagrała pierwszy mecz w pierwszej lidze i już przeprasza kibiców itp. Słowem: nic pozytywnego. I tak ciągnie się za nami kiepski PR, no ale nie można powiedzieć, że bez powodów.

Byli piłkarze też trochę powiedzieli - ktoś tu już odsyłał do rozmów z Bogusiem czy Sadlokiem.

Do tego wiszą nad nami grzechy przeszłości: Sharksi, Sarapata, Hyballa itd., a od prawie 10 lat nie jesteśmy już nawet średniakiem ligowym.

A w tym wszystkim brakuje jakiegoś światełka w tunelu. Może i w klubie są ludzie z pomysłami i wizją, ale chyba brakuje im skutecznych wykonawców. A może są wykonawcy, ale nie ma tych od pomysłów i kręcimy się w kółko...

Efekt jest taki, że na rynku transferowym nie jesteśmy pierwszym wyborem dla piłkarzy. Pewnie więc doczekamy wzmocnień pod koniec okienka. Tylko że do tego czasu pospolite ruszenie ruszy z posad bryłę wiślackiego świata.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując