Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2022, 10:28
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Lucjusz szacun, ja nie wiem co tydzień temu robiłem, a Ty wiesz co anonimowy gościu pisał na forum kibiców Wisły Kraków 15 lat temu
Akurat kilka nicków pamietam dobrze, bo lata młodzieńcze (20-30) traciło się nad czytaniem ich mądrości
(Pamiętam jak w 2010 roku byłem na wakacjach na Majorce, w hotelu była taka miejscówka z kompami z dostępem do netu - szybko po meczu pędziłem w to miejsce, zalogowałem się na forum i dałem upust frustracji nazywając piłkarza Ruchu SRAKĄ (że jakaś Sraka nam bamkę ładuje-Gábor Straka) po przegranym meczu z Ruchem 2:0 i dostałem za to bana :/ takie to czasy były heh )

KOALIK napisał(a):Wyświetl post
A może to efekt tego, że bardzo płynnie przekazano wtedy władzę i stąd wyznawcy Sarapaty do samego końca są dzisiaj wielkimi aktywistami obecnych rządzących.
aktywista zarządu Sorry, ja nie jestem z natury roszczeniowym bucem, któremu wszystko się należy (jak milenialsom w obecnych czasach) realnie patrze na to co się dzieje, już pisałem kilka razy, że jak masz kasę i pomysł to wchodź...
Korzystając z okazji (wiem, że nie odpisze, bo wpada tylko wyżyg zrobić i pogadać sam ze sobą): KOALIKU to potrzebne to zgranie jest w drużynie czy nie? Ma jakieś znaczenie, że 6 chłopa pierwszy raz widzi siebie na oczy czy to automatyzmy po 1-2 treningach jak pisał framat?

kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Zdajesz sobie sprawę, że to jest skład tylko na papierze? To jest nie realny skład... i obstawiam, że nigdy w takim nie zagramy... Uryga, Basha, Kuba, Ondrasek nigdy ze sobą nie zagrają patrząc na poodatność pierwszej trójki na kontuzję oraz obecną kontuzje Ondraska...

Można pomarzyć - wszyscy poważne kontuzje , zdaję sobie sprawę. Przecież kolejne połamanie chociażby z rachunku prawdopodobiestwa nie wchodzi w grę w przypadku Urygi, chyba, że weźmie się inny czynnik pod uwagę: nasze "szczęście" Dlatego pisałem: 3,4msc jak dojdą do sprawności.

Dobre jest to, że skład w miare mamy tylko połamany :/
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.07.2022 o godz. 10:46.

Odpowiedz cytując