|
Jak to mówią: mądrego to i warto poczytać...! 100% racji s1mone! Ja bym jeszcze dodał, że jeśli chcemy w przyszłości mieć szkielet drużyny, to właśnie dzisiaj musimy za wszelką cenę promować naszych wychowanków! Jest moim skromnym zdaniem promyk nadziei w postawie młodego Dudy, młodego Brody, może Piotruś wreszcie złapie formę (chociaż w jego przypadku mam wątpliwości, brakuje mu tego czegoś... ale obym się mylił), jest jeszcze kilku innych młodych perspektywicznych, którzy muszą grać, żeby zbudować sobie jakąś pozycję oraz formę. Wymieniani tutaj hurtowo Angielski, Śpiączka, czy paru innych, jeszcze niedawno potykali się o własne nogi i myślę, że sprowadzenie ich przed poprzednim sezonem do nas spętałoby im pęciny tak, że nie zrobiliby takiego wyniku... oni dostali szansę na grę, bez względu na skuteczność w poprzednich sezonach...
Jeśli to nie wypali, to ja na miejscu zarządu, spróbował bym w przyszłości sprowadzić za wszelką cenę kilku wychowanków lub zawodników, którzy u nas grali i którzy tułają się gdzieś po naszej lidze, albo gdzieś po świecie (jest Nalepa, jest Chrapek, jest Stępiński, który nie robi jakieś wielkiej kariery, może chciałby kiedyś do nas wrócić...).
Nie wiem, czy ktoś oglądał mecz Garbarni, ale ten ich nowy napadzior naprawdę robił fajne rzeczy, gość zupełnie znikąd!
|