Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2022, 17:23
Zwróćmy uwagę na jeszcze jeden drobny szczegół... każdy trener, za wyjątkiem Brzęczka miał krótszy lub dłuższy okres dobrej/sensownej gry... nawet Gula na początku miał w miarę sensowne wyniki... ot choćby 3:0 z Zagłębiem Lubin... a taki Brzęczek nie miał nic, czego efektem był spadek... Ciężko utrzymać się, a teraz mieć jakiekolwiek nadzieje jeżeli trener i jego drużyna wygrywa raz na 15 meczy... a rekord dalej śrubuje... szkoda tylko, że kosztem Wisły Kraków...

Mecz z Sandecją pokazał, że drużyna nie ma żadnych schematów, pomysłu, dosłownie nie ma niczego...
Oczywiście rozumiem, że drużyna jest w przebudowie... ale my jesteśmy w ciągłej przebudowie od x lat... zastępujemy słabych piłkarzy jeszcze słabszymi... Takie zmiany nie mają żadnego sensu... Ciągle mamy rzesze piłkarzy, którzy muszą się aklimatyzować... ja wiem ze dobry piłkarz nie potrzebuje aklimatyzacji ale my dobrych piłkarzy nie ściągamy... a jak już nawet jakiś rodzynek trafimy to zaraz taki grajek odchodzi...

Nie rozumiem dlaczego Pereira nie zaczął od początku.... Czyżby kolejny gracz który ma siłe na 20 minut?
Czy na prawdę jest sens marnować Fernandeza w ataku?
Gdzie był Bartoń? Jakaś kontuzja? Ktoś coś wie?

MAM nadzieje, że ten mecz to będzie zimny prysznic dla naszych magików/czarodziejów... i może pójdą po rozum do głowy i postanowią ściągnąć ze dwóch/trzech zawodników... choć oczywiście w to nie wierzę... Oni nawet nie potrafili ogarnąc czegoś tak prostego jak catering...

Nie rozumiem tych co bronią trenera i zarząd... już to robiliśmy cały poprzedni sezon i skończyło się spadkiem z hukiem... Serio, trener dostał już mase czasu i warto byłoby zacząć od niego coś wymagać, tak samo jak od prezesa aby wreszcie odszedł... Przecież nasz klub na każdym kroku kompromituje się... choć rozumiem, że to taka nasza wiślacka tradycja....
Odpowiedz cytując