Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2022, 19:25
Ten mecz pokazał tylko chaos i brak jakiejkolwiek organizacji zarówno na boisku jak i po za nim. Sprawa z cateringiem to kolejna kompromitacja prezesa Dawida... czy np. problem z wejściem na czas na stadion... Mam wrażenie, że naszych włodarzy zaskoczył, że dzisiaj zaczynamy ligę. Kto mógłby się tego spodziewać hehe

A co to samego meczu?
Po sparingach, mimo wszystko liczyłem na coś więcej. Poziom tego meczu określiłbym jednym słowem: DNO.
Nie wiem, czy jest jakaś myśl przewodnia, taktyka... Serio nie wiem co myśmy mieli grać... zawodnicy słabi, trener chyba jeszcze słabszy... Zero pomysłu na grę... W sumie to Sandecja mogła wygrać 1:0...

Niestety do poziomu Trio, Prezesa, trenera i piłkarzy dostosowali się kibice swoim żenującym zachowaniem... Niby w czym przerywanie meczu miało pomóc naszej drużynie?! Czym?!!!

W poprzednim sezonie piłkarze byli słabi psychicznie i według mnie nie wytrzymali presji walki o utrzymanie... w tym sezonie mamy piłkarzy jeszcze słabszych... wielu młodych w kadrze... Tak, nakładajmy na nich jeszcze dodatkową presję, groźmy przerywaniem meczu... Dorzucajmy dodatkową, nikomu nie potrzebną presję, tak to na pewno pomoże... Czy na tych trybunach, pomysłodawcach ktoś zdroworozsądkowo myśli?! Ciekawe jakie kary będziemy ponosić za takie zachowanie kibiców... To jest jawne szkodzenie własnemu klubowi... Rządzą klubem ludzie bez pomysłu i szczęścia, prezesem jest osobą o dyskusyjnych kwalifikacjach... niechaj chociaż kibice trzymają poziom... jako jedyni, jak w poprzednim sezonie...

Nie podoba mi się organizacja klubu, związki familijne, poziom sportowy... ale trzymajmy jako kibice poziom i klasę...
Odpowiedz cytując