Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2022, 12:09
Cytat:
Pomijając te rodzinno-polityczne .......olo...

Mnie martwi postawa Brzęczka, przynajmniej jeżeli chodzi o konferencje. Liga jest trudna? Cholera, nawet biznes liga jest "trudna", skoro masz na przeciwko sobie kilka osób, które też chcą wygrać. Każda rywalizacja jest trudna. Ale tutaj powinien iść jasny przekaz - naszym jedynym celem jest powrót to ekstraklasy w tym sezonie - i wałkować to non-stop, a nie zasłaniać się trudnościami ligi czy mówić, że fajnie by było być w pierwszej połowie tabeli... Tak to sobie jakiś beniaminek może mówić. Ja chcę w końcu widzieć zespół, który wie po co wybiega na boisko, jak realizować założenia taktyczne, który czy w lecie, czy w zimie, czy u siebie, czy w Chojnicach zawsze idzie po swoje, czyli 3 punkty.

Niestety obawiam się, że taki minimalizm Brzęczka będzie z nami do końca. Oby do szczęśliwego końca.

P.S. Głupio by było przy rekordzie inauguracji 1 ligi nie zdobyć 3 punktów...
To jest właśnie budowanie drużyny ciamajd. Ja rozumiem, że ludziom przemotywowanym, zbyt pewnych siebie można mówić, że liga jest trudna i samo się nic nie zrobi ale my mając średnią/dobrą jak na 1 ligę drużynę ale mimo wszystko będącą niewiadomą i zlepkiem kopaczy, to powinniśmy im własnie cisnać do głowy, ze gramy o pierwsze miejsce, a jak nie to wypierdalać z Wisły. Jak my w 1 lidze musimy się asekurować, żeby psychicznie kopaczy nie spalić, żeby presji nie mieli za dużej czy .... wie po co, to ja nie wiem do czego my aspirujemy teraz czy w przyszłości. Chyba do bylejakości i będąc Wisłą Kraków, zostaniem klubem pokroju Termalici Nieciecza.

Skoro dla selekcjonera i tych kopaczy ta liga jest trudna, może za trudna? To już na starcie powinni być wyjebani z klubu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując