wolfy napisał(a):

@kopaczoholik - chcesz histeryzować albo rozpływać się nad wielką wiktorią PBB. W porządku. Ja ze wstępną oceną wstrzymam się do pierwszych 10 meczy.
Wstępną. ŁKS wygrał pierwsze 10 meczy i nie awansował, o ile pamiętam, liczba jest arbitralna.
Liczę że Mehremić nie będzie robił podobnych baboli w meczach o punkty, zakładam też że Gruszkowski który zawalił bramkę na 3-2 przegrał z Jarochem, który (jak Balta) wydaje aię być bardzo solidnym transferem.
Nasza lewa obrona to poważny problem, widać to było podczas sparingu. Nie możemy polegać na Wachowiaku już dziś, pewnie nigdy nie będziemy mogli - chociaż nie chcę go skreślać. Potrzebujemy tam kogoś solidnego - przede wszystkim w obronie.
|
W którym miejscu histeryzuje? Przedstawiam jedynie obraz tego meczu, który jak żywo przypominał mecze w eklapie, które wiemy czym się skończyły.
Chciałbym wierzyć, że awans jest naszym obowiązkiem, ale jestem realistą. Awans trzeba wywalczyć na boisku, a wczorajszy sparing obnażył nasze słabości i pokazał, że jest nad czym pracować.
Tak czy inaczej zobaczymy jak zweryfikuje nas I liga.