Wyświetl pojedynczy post
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2022, 14:33
Wspomnień czar ze stycznia:

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Tak, arabów nie stać... Co tam jeszcze wymyślisz? A no tak, klakierzy
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Sugeruję, że dogadano się, ponieważ Arabowie uznali to za korzystniejsze dla nich rozwiązanie. Przekonywać nikogo nie mam zamiaru, swojej opinii nie opieram na "wydaje mi się".
No i co, tak tych Arabów miało być stać na zapłacenie klauzuli za Aszrafa, że teraz nasi dzielni włodarze Wisły do sądu musieli ich podać, bo im nawet raty za niego nie chcą zapłacić.

Trzeba przyznać, że wyrwanie Aszrafa bez opłaty w środku sezonu od frajerów było dla Arabów wyjątkowo korzystne, nie dość że nie musieli płacić, to jeszcze Aszraf wydatnie pomógł im się utrzymać w lidze, ledwo ledwo, bo z 1 pkt przewagi nad spadającym zespołem, dzięki m.in. bramce Aszrafa na wagę remisu w przedostatniej kolejce.

A frajerskie władze Wisły musiały w tym czasie przełknąć gorycz spadku klubu, do którego doprowadzili swoimi decyzjami. "Dwu-trzyletni plan doprowadzenia Wisły do europejskich pucharów" zapowiadany w lecie 2021 przez prezesa Dawida Błaszczykowskiego mocno się skomplikował, chyba już nie obowiązuje. Teraz czas na słynny "plan pięcioletni", a oklaski od wiernych żołnierzy oczywiście gwarantowane.
Ostatnio edytowane przez zibi7 : 06.07.2022 o godz. 14:38.
Odpowiedz cytując