Cytat:
|
Napisałeś że nie mamy nawet opcji nr 3 która cwiczylaby z zespołem schematy. Dlatego zapytam jeszcze raz: czy oczekujesz transferu jeszcze 3 napastników i czy wg ciebie np Barton/Sobol nie wpisują się w opcje nr 3 do ataku?
|
No tak, wychodząc z tego założenia to możemy powiedzieć, ze np Fernandez jest nr 3. Niemniej, każdy chyba liczy na kogoś innego, kto będzie grał w ataku. Kto będzie grał sam w ataku a Fernandez z tyłu albo we dwóch z Fernandezem w ataku. W związku z tym nadal nie mamy osoby, która ma grać w tym sezonie w ataku Wisły i nadal czas płynie.
Ja to niczego już nie oczekują. Ale sam Brzęczek mówił o ściągnięciu jeszcze 2 napastników.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.