wolfy napisał(a):

Nie traktuje jako atak na siebie, po prostu jesteś żałosny z tymi nieustannymi przytykami - czy jest sens, czy nie. Nie są one śmieszne, merytoryczne - po prostu typowe jojczenie wuja Stefana z musztardą na wąsach. Ojej, ma 34 lata - i co z tego? Weź sobie człowieku sprawdź jacy piłkarze trafiają do pierwszej ligi i tam się odnajdują. Taki Angulo jeszcze w wieku 36 lat strzelił 16 goli w EKSTRAKLASIE, a to jest przepaść.
Czy to na pewno wypali? Nie, jest ryzyko, jak zawsze. Ale czepianie się wieku to kretynizm najczystszej postaci.
Tylko widzisz, jak odpada argument wieku to w sumie niewiele zostaje takiemu męczybule jak Ty, prawda?
|
wypij meliskę, bo ci żyłka pęknie.
Na tym forum można, w obliczu ostatnich osiągnięć naszego trio, co najwyżej sobie pożartować, nawet z musztardą na wąsach.
I to ostatnio najczęściej robię.
Stwierdzam z żalem, że kiedy wolfy robi przytyki (czy to wobec klubu, czy wobec innych userów) to jest ok.
A kiedy ktoś inny ośmieli się wyrazić jakiekolwiek wątpliwości tam gdzie wolfy ma inne zdanie, należy go zjechać.
Lata mi koło chuja to co o mnie myślisz - nadal nie przepracowałeś terapeutycznie naszych drobnych zatargów z przeszłości, więc pozostaje mi co najwyżej wzruszyć ramionami.
Co do Pereiry przypomnę tylko, co niektórym czytającym pobieżnie i tylko po to, żeby się do.......ić, że w pierwszym poście o nowym nabytku napisałem:
Cytat:
Gość ma 35 lat.
No ale grał w Cluj przy Danie Petrescu...
Seniorami do Ekstraklasy?
|
Tak więc podkreśliłem wiek, co mi się mało podoba, ale podkreśliłem też jako pierwszy, że grał przez 2 lata u Petrescu, (zdobywając mistrzostwa) co samo w sobie jest jakąś rekomendacją.
Problem jest tylko taki, że puszczono go z Klużu bez żadnego żalu, co nakazuje chociaż dwa razy się nad tym transferem zastanowić.