Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2022, 13:06
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Świadomość o co gra zespół powinna być od pierwszej kolejki, np o puchary i jak coś nie idzie w tym kierunku to nie głaskanie po fiutach tylko przykręcenie śruby na treningach. Wtedy może pucharów by nie było ale skończylibyśmy na 10 miejscu. Tak to wygląda w normalnie działających klubach, a nie gramy sobie bo sobie gramy, a co ugramy to się okaże.

Przestań za przeproszeniem pieprzyc, że nikomu nie trzeba tłumaczyć. Pamiętaj co mówi pismo. Na początku było słowo. Czyli zwerbalizowana myśl, jeżeli u nas nie ma nawet słowa to nic się ciałem nie stanie. To jest tak oczywiste że żal tłumaczyć. Nikt w klubie ani razu nie wspomniał ze chcemy od razu awansować. Taka jest smutna rzeczywistość i można tylko udawać, że to nie ma znaczenia. Bo nawet 5 latek wie.
No to masz przecież słowo.

Zawieszono premie meczowe (czy to za występy, wygrane, było tego wiele) . Premia jest jedna. Za awans do ekstraklasy. To są słowa Brzeczka (lub Balazinskiego - nie pamiętam już). Jest to na piśmie u każdego zawodnika który z nami zostanie.

Więc nie mów mi że jakikolwiek zawodnik nie wie po co aktualnie w tym klubie ma grać.

Już w zeszłym sezonie graliśmy o puchary, piękna grę, wprowadzanie młodzieży ect. Dziś cel jest jeden i od powtarzania tego jak mantrę nic nie wskuramy. O ile nie pójdzie za tym konkretną akcja marketingowa, choć nie wiem czy nie lepiej byłoby z taką celować na rundę wiosenną gdzie wiadomo już w jakim punkcie jesteśmy

Jak ktoś potrzebuje słów prezesa żeby zajarzyc o co gramy to naprawdę winszuje dedukcji
Odpowiedz cytując