wolfy napisał(a):

Nie wiem ile trybun będzie otwartych na pierwszą ligę i ile będzie kosztował wynajem stadionu na mecz, ale liczenie na tanie karnety jest trochę naiwne. Tanie karnety masz w klubach utrzymywanych przez miasto gdzie stadion mają za jakieś symboliczne kwoty, a w większości frekwencja i tak jest śmieszna. Tylko że to nie jest rynkowa sytuacja, tam masz klub utrzymywany przez wszystkich mieszkańców mimo że chodzi niewielki odsetek.
U nas tacy jak Ty - odklejeni ale pyskaci - chcieliby mocny skład, awans i najlepiej żeby jeszcze dopłacali do karnetów, i to przy galopującej inflacji kiedy wszystko drożeje. Co jeszcze, może dobre whisky gratis na każdym meczu?
|
Kluby sportowe w ogóle nie powinny być utrzymywane ani przez miasto, ani też przez państwowe spółki, gdyż tworzy to dodatkową patologie, a politycy powinni trzymać się z daleka od sportu. Swoją butą, arogancją wobec innych kibiców coraz bardziej się ośmieszasz. Idealnie pasujesz do Tria. I jeszcze do tego wkładasz do ust słowa, których nie napisałem. Uważam, że Trio nie szanuje kibiców i na nich żeruje, a sposób sformułowania ankiety również tego dowodzi. Jeżeli uważasz, że w porządku jest, iż mamy najwyższe ceny karnetów w Polsce, jeszcze tym bardziej, że spadliśmy z ligi, a do tego Wisła od ponad 10 lat nie ma żadnych osiągnięć, a większość meczów stoi na żenującym poziomie, to mogę jedynie pogratulować oderwania od rzeczywistości. Jesteś takim GrzesiemS tego portalu. Jak wobec tego wytłumaczysz, że Legia i Lech miały tańsze karnety, przecież te kluby nie są utrzymywane przez miasto. Jeżeli ceny nadal będą takie same, to tym bardziej zniechęci to wielu kibiców do zakupu tych karnetów.