Wyświetl pojedynczy post
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2022, 10:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem ile trybun będzie otwartych na pierwszą ligę i ile będzie kosztował wynajem stadionu na mecz, ale liczenie na tanie karnety jest trochę naiwne. Tanie karnety masz w klubach utrzymywanych przez miasto gdzie stadion mają za jakieś symboliczne kwoty, a w większości frekwencja i tak jest śmieszna. Tylko że to nie jest rynkowa sytuacja, tam masz klub utrzymywany przez wszystkich mieszkańców mimo że chodzi niewielki odsetek.

U nas tacy jak Ty - odklejeni ale pyskaci - chcieliby mocny skład, awans i najlepiej żeby jeszcze dopłacali do karnetów, i to przy galopującej inflacji kiedy wszystko drożeje. Co jeszcze, może dobre whisky gratis na każdym meczu?
Kluby sportowe w ogóle nie powinny być utrzymywane ani przez miasto, ani też przez państwowe spółki, gdyż tworzy to dodatkową patologie, a politycy powinni trzymać się z daleka od sportu. Swoją butą, arogancją wobec innych kibiców coraz bardziej się ośmieszasz. Idealnie pasujesz do Tria. I jeszcze do tego wkładasz do ust słowa, których nie napisałem. Uważam, że Trio nie szanuje kibiców i na nich żeruje, a sposób sformułowania ankiety również tego dowodzi. Jeżeli uważasz, że w porządku jest, iż mamy najwyższe ceny karnetów w Polsce, jeszcze tym bardziej, że spadliśmy z ligi, a do tego Wisła od ponad 10 lat nie ma żadnych osiągnięć, a większość meczów stoi na żenującym poziomie, to mogę jedynie pogratulować oderwania od rzeczywistości. Jesteś takim GrzesiemS tego portalu. Jak wobec tego wytłumaczysz, że Legia i Lech miały tańsze karnety, przecież te kluby nie są utrzymywane przez miasto. Jeżeli ceny nadal będą takie same, to tym bardziej zniechęci to wielu kibiców do zakupu tych karnetów.
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 18.06.2022 o godz. 10:15.
Odpowiedz cytując