Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2022, 13:11
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Podziwiam Twoją samokrytykę w określeniu swoich potencjalnych wytłumaczeń i jednocześnie pozostawiam kwestię otwartą.

Może ktoś, kto potrafi pisać jasno i jednoznacznie zamiast stosowania mętnych wywodów wyjaśni mi, że jednak szukają.
Nie misiu. To Ty insynuujesz (brak Ci jaj żeby wprost rzucić oskarżenie, jak zawsze) że trio odrzuca jakieś oferty, więc to na Tobie spoczywa ciężar dowodu. Nie ma tu zastosowania "probatio diabolica", rzucasz zakamuflowanymi oskarżeniami to je udowodnij.

Ja byłem w trakcie pisania odpowiedzi kiedy pojawiło mi się w głowie pytanie: "po co bawić się w ciuciubabkę z trzeciorzędnym erystą?". Więc masz to na co zasługują Twoje insynuacje. Te i wcześniejsze, kiedy to winny wszystkiemu był Kuba Błaszczykowski, tym dobrym acz bezsilnym był Jażdżewski, a Królewski miał być pacynką dzieki której bracia mieli większość. Pamiętasz?
A pamiętasz jak próbowałeś wygumkować Błaszczykowskiego z historii ratowania Wisły? A insynuacje że spiknął się z Sharksami? Ja pamiętam to i wiele więcej. I nie mam pojęcia o co Ci chodzi.

Ja w ciągu miesiąca z wroga trio stałem się nagle jego obrońcą w optyce internetowych oszołomów ponieważ nie widzę jak atakowanie jedynych właścicieli jakich możemy mieć, rozsiewanie plotek i insynuacji może doprowadzić do czegoś dobrego. Nie może i nie doprowadzi.

Zależy mi na Wiśle, interesuje mnie jej przyszłość a nie widzę jakoś konstruktywnej krytyki. Tylko pustosłowie.

Tak więc nie wyjeżdżaj mi z merytoryką, bo to nie to samo co mętne oskarżenia i domaganie się dowodów które je obalą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.06.2022 o godz. 13:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując