Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2022, 16:41
Nie obrażaj się. Ja żartowałem. Jeśli to komuś zrobi różnicę to ja mogę odszczekać w przypadku awansu, aczkolwiek ten zarząd tak s.......ił wszystko na czym można by budować nowy etap Wisły Kraków, że żal człowieka bierze. Z tego wielkiego ruchu kibiców, którzy sypali kasą oraz z robienia dobrej otoczki wokół patologii sharksowej, która dotknęła Wisłę nie zostało nic. Zmarnowali cały potencjał, rozjebali klub sportowo, a teraz jeszcze dokłądają wizerunkowe mniejsze lub większe potknięcia.

Każdy może to oceniać jak chce. Dla mnie to co się stało i na podsumowanie zostawienie Brzęczka 1/14 oraz Dawida, który to wszystko swoją prezesur firmował, a i ta konferencja, to wypalenie, strach, niemoc a z drugiej strony takie "a .... tam", które widać było na ich twarzach to jest ....a dramat.

Jak awansujemy to ja mogę z chęcią odszczekać bo humor będzie dopisywał. Ale nie uważam żeby moja ocena sytuacji była nieobiektywna więc też przepraszać nie powinienem a problemy w postaci Brzęczka czy Dawida nadal pozostaną. Jakbym miał przewidywać to jeśli awansujemy, będzie to bardziej zasługa słabej ligi, niż nasza, a z kolei spadek w tym sezonie to była nasza 3 letnia słabość, która się w końcu skumulowała.

Sam jeszcze z pół roku temu, czy przed sezonem jak czytałem tutaj "teraz to spadniemy, spadają 3 kluby, a nie 1 to tym razem nam się nie uda", myślałem sobie, "co za cioty bez wiary i płaczki pieprzone". No ale niestety, jak wszystko zaczęło się z miesiąca na miesiąc układać w jedną układankę to zdałem sobie sprawę jak się wcześniej oszukiwałem, że jest w miarę ok i na pewno utrzymanie mamy.
To, że ciągłe rotacje w składzie są złe każdy wie, doszły jeszcze ciągłe rotacje na łąwce trenerskiej, w zarządzie itp do tego obrażanie się na obcych i budowanie twierdzy. Co niecały sezon nowe wielkie plany i nowi szamani w postaci Pasiecznego itp. I w tym roku już sobie zdałem sprawę jaki ten układ jest zgniły...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując