Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2022, 09:29
Nie ma żadnej zmiany, żadnego pomysłu. Klakierzy twardo stoją przy swoim ale naszym problemem jest to, że patologiczny układ nadal trwa, nie m zadnych zmian względem toru jakim podążała Wisła od 3 lat. A to przy mniejszej kasie może zwiastować dalszą degrengoladę, a nawet spadek klubu.

Jeśli zarząd takiego klubu jak Wisła Kraków nie daje jasnej deklaracji, że rozpierdalamy tą pierwszą ligę i musimy za rok awansować, to źle się dzieje. Ja wiem, że jesteśmy za słabi w uszach żeby się spinać o walkę o puchary w ekstraklasie ale jeśli my się boimy pierwszej ligi i jakichś półprofesjonalnych zespołów to jedynie pokazuje w jakim miejscu jest Wisłą Kraków i jaką wiarę w ten projekt ma zarząd.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując