Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2022, 10:10
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Tak. A słyszałeś, żeby właściciel klubu zatrudniał na prezesa brata, na trenera wuja i sam był piłkarzem? Niestety, stworzono patologiczny układ i w przypadku słabych wyników tym bardziej będzie miała rodzina Błaszczykowskich pod górkę, a w przypadku problemów finansowych tym bardziej będzie patrzenie na ręce kto ile zarabia.
To już jest nudne. Tak wszyscy wiedzą że Kuba jest (na papierze) piłkarzem i właścicielem. Tak on też to wie. Tak Wisły by nie było gdyby nie jest zaangażowanie w styczniu 2019 i wtedy to nie był problem że wyjdzie na boisko i zasiądzie też w gabinecie.

O tym co się działo w Wiśle począwszy od 2016 roku nie jest do powtorzenia w żadnym miejscu na świecie. I myślę że te obecne koneksje rodzinne to najmniejszy problem Wisły.

Tak wolałbym innego prezesa niż Dawid B. Jednak tak samo chciałem dyrektora sportowego z prawdziwego zdarzenia po czym się okazał niewypałem. Chciałem też super trenera że świetnym CV z ligi słowackiej i czeskiej i też coś nie pyklo.

I już nie rzucajmy argumentami, że Brzęczek jest niekompetentny bo jest "wujkiem" Kuby.

Uważam że i tak poszło to w drugą stronę, w której to bardziej Wisła chce Brzeczka niż on ją. I tak było też w momencie zatrudnienia.
Odpowiedz cytując