Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2022, 19:10
Ta konferencja to totalny roz........ Mamy zarząd, niby powaznych ludzi i biznesmanów, którzy trzęsą portkami przed jakąkolwiek odpowiedzialnością i podejmowaniem decyzji, a ich jedynym pomysłem jest proszenie rodzinki o zostanie w klubie (Dawid, Jurek).

Zamiast wy.......ić winowajców spadku to wyszło na to, że proszą Dawida aby w klubie został. W sumie do końca okienka chociaż, a później się zobaczy. Co się zobaczy?! Co za 2 miesiące się zmieni? Okaże się we wrzesniu, że wykonał zajebistą pracę? Nic się nie okaże. To o ile chcieli mieć argument za nie przyjęciem dymisji żeby nie robić bałaganu, to powinni powiedzieć, że bezdyskusyjnie Dawid leci we wrześniu z klubu, a do tego czasu znajdzie się zastępce.
Z kolei Jurek w nagrodę za 1 z 14 dostał wiecej swobody i władzy, stanie się kimś ala menedżerem.

To wszystko się w głowie nie mieści. Kuba jak to Kuba, dalej będzie grał w piłkę, kiedy to nie wiadomo, ale on pomoże.
Poza tym to nic więcej nie wiadomo. Plucie jakimiś pojedynczymi informacjami. Żadnego realnego podsumowania sezonu od A do Z. Żadnego powiedzenia po kolei, którzy sponsorzy są z nami nadal, o ile zmalały wpływy od nich, kto przestanie sponsorować, a z kim rozmowy jeszcze trwają. To samo co do piłkarzy, żadnego nie było podsumowania kto odszedł, i wyjaśnienia dlaczego, kto został na ten moment, podsumowania jaką kadrę mamy na dziś dzień, jaki jest pomysł na kolejne tygodnie tzn ilu piłkarzy szukamy, na jakie pozycje.

Ja przy tym stole widziałem 5 zbitych psów. Smęcących coś pod nosem. Nieprzygotowanych do konferencji. Bez pomysłu co dalej. Bez wiary w ten klub i w siebie. Oni po prostu się do tego nie nadają. A Dawid widać wykonuje zajebistą pracę skoro jest zapowiedziana miesiąc wcześniej konferencja i na niej nie ma żadnych konkretów, podsumowania pracy przez ostatni miesiąc, poinformowania na czym stoi klub dzisiaj, 13 czerwca.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując