Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2022, 18:40
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Panie Jażdzyński. Ten klub od lat utrzymują KIBICE.

Na resztę konferencji... ha tfu. Wyceńcie mi rynkowo moje utracone dwie godziny.
10zł

Żygać się chce jak czytam te żale i frustracje....

Jakbyście prowadzili chociaż knajpe z 10cioma pracownikami to wiedzielibyście czy pandemia miała jakiś wpływ na funkcjonowanie biznesu czy nie... To żadna nowość, bo już wiele razy było wałkowane, no ale każdy żyje w świecie szóstego budżetu eklapy, więc te jęki są w jakimś stopniu wytłumaczalne :/

Elefant napisał(a):Wyświetl post
A wystarczyło wynająć kogoś kto zna się na prowadzeniu klubu.
Jeden z moich ulubionych tekstów

Smyrgu napisał(a):Wyświetl post
Leżacego sie nie kopie... tym bardziej Wisły Kraków której jest sie kibicem....ale oni naprawde nie wiedzą dlaczego spadli....szatnia,piłkarze,nieodpowiedni timeing....oni są poprostu zasłabi na Wisłe Kraków...na oczekiwania, na presje, na historie...tu potrzeba pieniędzy !!!
A kto byłby odpowiedni, albo inaczej: kto był odpowiedni przez ostanie dziesięciolecia? Skrobowski? Czy dalej cofamy się w czasie?

nero napisał(a):Wyświetl post
Ja mam wrażenie, że oni wcale nie chcą wrócić do Ekstraklasy, nie było widać żadnego ciśnienia na to. Tylko takie pierdzelenie, że każdy mecz ważny.
Przecież mówili, że z pokorą podchodzą i nie chcą znów buńczucznych zapowiedzi bo jak życie pokazało nie zawsze się spełniają....

R33 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie najlepszy jego tekst o tym, że się stadion śmiał z niego jak wchodził na murawę w ostatnim meczu sezonu..... Przecież on dostał oklaski....
a byłeś w każdym zakątku stadionu, że wiesz?
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.06.2022 o godz. 18:55.

Odpowiedz cytując