Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2022, 14:53
Kuba Błaszczykowski: wystarczy spytać moich współpracowników jakim człowiekiem jestem. Jurku, Dawidzie, powiedźcie jaki jestem.

Rodzina powiększa swoje wpływy w Wiśle Kraków. Do Kuby piłkarza, prezesa i właściciela dołączył Jurek trener i menedżer oraz Dawid - obecny prezes i były prezes. Dzieje się

PS Pozdro dla klakierów, którzy zaraz po sezonie mówili, że motłoch chce krwi i konferencji, przeprosin, na gorąco i że konferencja 13 czerwca to dobry czas, bo wtedy się już wiele wyjaśni co do kasy, sponsorów, piłkarzy itp

W sumie ta konferencja mogła być zrobiona 2 dni po sezonie. Nadal nic nie wiadomo.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując