|
Grzesiu S.,
Napisz jeszcze, że jestem kochankiem Sarapaty, współpracownikiem Jadczaka, Gazety Wyborczej, TVN-u i pomocnikiem Leśnodorskiego, który chce grunty przejąć, a dodatkowo piję codzienną kawę z Majchrowskim w jego gabinecie przy omawianiu sytuacji w Krakowie, a w wolnych chwilach doradzam Wieczystej i chodzę na balety z Donaldem Guerrierem, a przede wszystkim pracuję jako dyrektor sieci aptek u Wojtka Kwietnia i na sam koniec współpracuje z Andrzejem Iwanem.
Pisząc na serio,
W przeciwieństwie do wielu użytkowników na tym forum jestem osobą niezależną.
W dniu nominacji wujka Jurka napisałem parę mocnych słów i to się sprawdziło. Nikt nie reagował, a teraz wszyscy mnie atakują. Pytanie brzmi: skoro jest tak super według was, to czemu Wisła doświadczyła największej kompromitacji w historii?
To wina wszystkich tych, którzy poparli wiadome decyzje o zatrudnieniu wujka Jurka, brata Dawida, itp. i cieszyli się z tego powodu.
Finalnie, to wy ośmieszyliście Wisłę. Ten zarząd sam zapracował na ocenę bardzo słabą. To nie moja opinia, tylko stwierdzenie faktu. Spaść z Wisłą przy powiększonej Ekstraklasie, mając w niej kilka śmiesznych klubów to niewyobrażalna kompromitacja. Trudno znaleźć większą.
Ci ludzie, którzy do tego doprowadzili nie są godni żadnego szacunku i to mnie interesuje, a na temat środowisk kibicowskich wszystkich klubów w Polsce mam negatywne zdanie i to bardzo mocno.
Pamiętam jak niejaki towarzysz wolfy upominał mnie w sprawie Jaśka Klimenta i co? Kliment w skali od 1/10 to zasłużył na jedynkę z wykrzyknikiem.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 12.06.2022 o godz. 01:07.
|