wolfy napisał(a):

|
Napiszę serio - jak przeczytałem co napisałeś to mnie ciary przeszły. Ja bym się jednak nad sobą zastanowił.
|
Napiszę jeszcze raz i mam nadzieję ostatni. Daruj sobie, nie czytaj, nie odpisuj, oszczędzisz sobie tych niezdrowych emocji.
ociec Ciemka napisał(a):

No ale co znowu, przecież takie rzeczy się wyświetlają, jak obserwuje się Królewskiego i inne konta, które piszą o Wiśle. Jak oni coś klikają u tej Królewskiej, to wyskakuje na tej głównej stronie tt. Pomijam fakt, że te jej wpisy były najwyraźniej publiczne i skierowane do szerokiego grona, nie prywatne.
I dla mnie takie zachowanie (modlitwy na tt z obcymi ludźmi) jest infantylne. Niedojrzały jest też Królewski płaczący po spadku i wypisujący brednie w mediach społecznościowych, albo gówniarski jest Błaszczykowski biegający i wykrzykujący za sędziami.
Nie tłumaczę zarządzania w Wiśle działalnością Królewskiej ani nie oczekuję analiz tego zachowania w podsumowaniach sezonu, ale kiedy rozmawiamy o charakterze ludzi zarządzających Wisłą i grona ich otaczających, to takie, choćby i luźne, skojarzenie, w ramach paplania na forum, nie wydaje mi się z kosmosu.