Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2022, 13:42
Czy mi się wydaje czy po obecnych ruchach w klubie, czyli jakieś z dnia na dzień info, że ten odchodzi, tego nie chcemy, ten chce odejść, tego sprzedajemy za bezcen, na tego nas nie stać itp itd wskazują na to, że zarząd nie ma żadnego planu i dał sygnał piłkarzom i kibicom, żeby spierdalać gdzie tylko się da bo tutaj nic mądrego nie powstanie?

Myślałem, że to zostanie tak jakoś zrobione z gracją i pomysłem, tzn np 10 albo 1 czerwca mówimy, że wypierdalamy x piłkarzy i nara. Tak jak teraz to to wygląda, ze z dnia na dzień na szybko sa ruchy wykonywane, że na nic kasy nie ma i nie będzie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując