|
Większość tych skórokopaczy swoją postawą na przestrzeni całego okresu gry w Wiśle nie zasłużyła na szacunek, więc najlepiej aby jak ich najwięcej odeszło, bo przyczynili się do największej kompromitacji w historii klubu.
Gdy przychodzili, to internet, a dokładniej media poświęcone Wiśle za sprawą kilku pożytecznych klakierów - idiotów aż grzały się do czerwoności.
Przychodzili w wielkim triumfie (prawda Krzysiu?), odchodzą skompromitowani w ciszy.
Ja jestem zwolennikiem twardego resetu, który w 2019 r. nie nastąpił. Teraz po spadku prawdopodobnie też nie.
Niestety po raz kolejny zostanie zastosowana gruba kreska, czyli zapominamy o przeszłości i z tymi samymi szkodnikami dalej rządzimy.
Śmieszyły mnie i dalej mnie śmieszą te ciągłe analizy, zestawienia dotyczące wyboru składu. Te przekonywania, który z parodystów powinien grać, a który nie. To szybciej i krócej określę - ci skórokopacze nie zasługują na grę w Wiśle.
Mam nadzieję, że z tego całego zaciągu menedżerskiego szrotu zagranicznego praktycznie nikt nie zostanie, więc jeszcze sporo komunikatów o odejściu musi nastąpić.
|