Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2022, 22:57
Greg25 napisał(a):Wyświetl post
Od gadania niestety nic się nie zmieni, ani niczego nie przybędzie. Mam wrażenie, że niektórzy z powodu błędów kapitana chcą po prostu wywrócić łajbę! Nikt nie twierdzi, że zarząd nie popełnił błędów, ale wydaje mi się, że wylano już tyle pomyj, że dalsze bicie piany może nam bardziej zaszkodzić niż pomóc. Kuba przeżywa spadek tak samo jak my, pewnie nawet bardziej, zwłaszcza, że ryzykuje bezpowrotną utratę kasy, którą zainwestował w ratowanie klubu. Staram się oceniać sytuację obiektywnie i emocje dzisiaj niewiele zmienią. Dodatkowo mam nieodparte wrażenie, że niektóre ataki na zarząd są inspirowane z zewnątrz, przez osoby , które byłyby zainteresowane rozpieprzeniem klubu, a potem jego przejęciem za symboliczną złotówkę. Być może inspiracje pochodzą od tego szwedzkiego menela lub skośnookiego cwaniaczka z parasolką - wg mnie byli to ludzie podstawieni przez środowisko kibolskie, żeby jako słupy przejęli klub, a gdy sprawa przycichnie...
Przypominam, że z zeznań Miśka oraz Dukata wynika, że środowisko to okradało nasz klub na potęgę, nie brzydziło się nawet współpracy z sąsiadką i to na najwyższym szczeblu i prawdopodobnie mieli głęboko w dupie, w której lidze byśmy grali, ważne, że narkobiznes by się dalej kręcił!

.
A czy czasem kibice nie włożyli w klub więcej kasy niż Trio? Nie mówiąc o samym Kubie? Ci co w tym roku odkupili marny procent akcji włożyli więcej kasy niż Kuba. Więc tłumaczenie kretyńskich zachowań w taki sposób jest żenujące. Kuba przeżywał spadek? No biedaczysko. Tyle, że nic nikomu z przeżywania. Kuba i zarząd przez niego namaszczony DO SPADKU DOPROWADZIŁ. SWOIM PRZEDSZKOLNYM ZACHOWANIEM PRZY HYBALLI. Zeszmacił szatnię, pokazał że wynik sportowy jest drugorzędny. To są przyczyny postawy kopaczy na boisku.

Dawid powinien dawno podać się do dymisji, a Kubuś schować do kieszeni swoje mądrości i pozwolić rządzić komuś kto ma o tym pojęcie. Bo życie pokazało że on pojęcia nie ma zielonego.

A "ataki na zarząd" to naturalna konsekwencja dania dupy na niewyobrażalną skalę. Spaść z ligi mając 6 budżet to naprawdę wyczyn, a nikt za to dotąd nie odpowiedział.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując