Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2022, 18:23
Cytat:
Tak na poważnie to na co dzień też robię dużo rzeczy pro publico bono i bardzo mnie irytuje, kiedy zgraja malkontentów twierdzi, że wiele rzeczy zrobiłaby lepiej, a kiedy proszę o jakąkolwiek pomoc, to raptem się albo nie znają, albo nie mają czasu. Doceniam po prostu to, co Kuba zrobił dla Wisły Kraków, natomiast nie myli się tylko ten, co nic nie robi!
Dziwne jest takie gadanie. Tak samo dziwne jak "Kuba uratował Wisłę więc dupa cicho". Jasne, uratował i chwała jemu za to, chwała trio. Ale trzeba umieć oddzielić pewne czasy. Żeby robić progres to trzeba to robić. Bo inaczej będziemy żyli tym szczęściem uratowania klubu jak "wygranym zremisowanym meczu na Wembley". Historia to jedno a teraźniejszość to drugie. Od przejęcia minęło już 3,5 roku, to już jest dużo czasu. Trio ogarnęło dług na tyle, że nie musimy trzęść dupą o upadłosć klubu ale na każdym innym polu mamy w 3,5 roku REGRES!!!! zamiast jakiegokolwiek progresu. Okoliczności też były niesprzyjające, covid, teraz spadek ale Wisła nie zarabia, to spłącanie długu coś się zatrzymało z tego co piszecie, a zarobiliśmy 10 baniek z transferów, przepalane są pieniądze w piecu a w zamian jest spadek = prawdziwa bieda, mniejsze obroty i zyski.

Także przejęcie klubu to jedno, a to co się odjebało to drugie. I na serio popadamy w ruinę przez trio.
A jeśli ktos twierdzi, że no trudno stało się, jest spadek, w sumie to nie jest nikogo wina, to ma nieźle nawalone. Przypominam, to jest Wisła Kraków! To jest klub, który mógł spaść, owszem ale w sezonie 19/20 ale nie ....a po 3,5 roku ratowania, gdzie niby miało być dobrze. Jest dramat. I zanosi się na większy dramat i zero kursu na rozwój. Wolimy mówić zamknąć mordę jak nie ratujecie Wisły i dalej budować twierdzę oblężoną bo trio jest atakowane przecież prze cały świat.
Mówiłem po zatrudnieni Hyballi, Guli it nie oceniam, zobaczę co będzie za kilka miesięcy. I teraz jest tak samo, życie nas szybko zweryfikuje w 1 lidze i obawiam się, że nic się nie zmieni w klubie i za pół roku, w pierwszej lidze powiemy "ja .......e"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując