Wyświetl pojedynczy post
anonimowyalkoholik
Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2022, 12:20
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
I ja tego nie widziałem ;-/
Może zajęty byłem rozgrywkami na sektorze D haha

A w temacie: zaraz się okaże, że Mielec nie przystąpi do rozgrywek i Nieciecza się utrzyma z 16 miejsca...

I jeszcze zastanawiam się jakie są kryteria upoważniające do bycia uważanym za "tego któremu zależało"
Ondrasek niezmiennie nie trafiał całą rundę do bramki i również nie trafił wczoraj. Gruszkowski chyba za ten wywiad, w którym stwierdził, że nigdy nie zagra w barwach pasiastej szmaty. Biegański?
Rozgrywki na D były na początku meczu, a na telebimie beztalencia były chyba w 60 minucie. Nie pamiętam dokładnie, ale na pewno nie był to ten sam moment.

Nawet jak Mielec nie przystąpi do rozgrywek, to chwała, że jesteśmy niżej niż Termalica. Spadek nam się należy i tyle w temacie. Ja bym nie chodził w następnym sezonie gdybyśmy zostali, bo ktoś nie dostał licencji. To jest zwykłe frajer*two.

Ondrasek się nie nadaje. Starał się, był zaangażowany, ale ekstraklasa to nie poziom dla niego. Gdzie miał iść? W Krakowie mu dobrze, ma żonę z Krakowa, wybór był prosty. Napastnik, który strzela dwa gole, to nie napastnik... Szybkiego powrotu do zdrowia i oby to nie był koniec kariery. Mam nadzieje, że jeszcze pogra, ale nie u nas.

Gruszkowski? Ten człowiek to nie nadaje się do niczego. Brawa to dostał chyba faktycznie za ten wywiad.
Może gdzieś tam się starał, ale to nie ten poziom, nawet pierwsza liga nie jest dla niego.

Biegański coś tam wybronił. Czasami mu się udało. Myślę, że bramkarz jest najmniej winny, bo w ataku nie miał kto strzelać, a w obronie po indywidualnych błędach były często bramki. Biegański wybitny nie jest, ale chyba jeden z najmniej winnych spadku. Umieszczenie go na transparencie pewnie jest związane z tym, że jest Polakiem haha.

Nie powinno się dziękować żadnemu piłkarzowi, może tylko ten Gruzin i tyle. Paradoksalnie więcej zrobił dla utrzymania Frydrych, który strzelił 4 bramki, a Zdenek 2 Wiadomo, że popełnił błędy, ale dziękowanie napastnikowi co nic nie strzela i Gruszkowskiemu, który jest drewnem (przepraszam, ale taka prawda) jest śmieszne. Od dawna nie szukam logiki w działaniu sektora C. Łaska Wiślaka na pstrym koniu jeździ.
Odpowiedz cytując