Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2022, 10:16
Ja cały czas nie wiem, czy Błaszczykowski wyszedł i ot tak powiedział wszystko, co mu przyszło do głowy, a co rymuje się ze słowem "odpowiedzialność", jak uczeń przed dyrektorem, kiedy bardziej nabroi i coś powiedzieć trzeba, czy może mówił na serio.

Jakie konsekwencje przyjdzie mu ponieść? Dołoży z własnych do budżetu transferowego? Żadne inne konsekwencje nie przychodzą mi do głowy, chyba że będzie biczował się, jak ten mnich z Kodu da Vinci. Byłby to ładny gest, ale szkodliwy i niepotrzebny. Niech on te pieniądze lepiej przeznaczy na własne dzieci albo potrzebujących, bo w klubie razem z bratem te pieniądze zmarnują.

Elefant napisał(a):Wyświetl post
Kurz opadł, światełka w tunelu nie widać.
Spadek jest jak najbardziej zasłużony i jest skutkiem zarządzania klubem.
Ze zdumieniem czytam, że wszystko jest OK, tylko ta strona sportowa do poprawy.
Niestety, ale moim zdaniem prawie wszystko jest do poprawy.
Ano właśnie.

Wczoraj napisałem tak:
czaro napisał(a):Wyświetl post
Zajebiście się zgadza marketingowo. Marka Wisły w ciągu trzech lat spadła z pozycji "niewytłumaczalna magia, która sprawia, że zespół żyje odcięty od tlenu" do "przed laty wielka firma, dziś w niższych ligach". Cała dziennikarska Polska krytykuje klub za WIZERUNKOWE PORAŻKI. Teraz zwłaszcza, ale już wcześniej miało to miejsce.

Biznesowo zgadza się dzięki kibicom.

A z tym finansowym zgadzaniem się to zobaczymy za chwilę, bo w 1. lidze już o rolowanie długów będzie ciężko.

Symbolem tych sukcesów jest Królewski miotający się na tt od płaczu do zaczepiania innych ku uciesze użytkowników.
Ale tu problemem jest chyba nawet to, że w Wiśle nie bardzo mają pomysł na to, jakim klubem ma być Wisła, a jeśli mają jakiś pomysł, to realizują go za słabo albo pomysł jest zły - bo ewidentnie coś nie działa.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując