Wyświetl pojedynczy post
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2022, 18:58
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze - sponsorów załatwiło trio. Nie przyszli na sukces sportowy.
Odpowiedzialność - odpowiadają kasą jaką już w klub włożyli. Tyle. To ich klub, ich praca, ich decyzje.
Gesty pod publiczkę to nie to samo co odpowiedzialność.

Ja daję im czas żeby się dotarli, wypracowali model funkcjonowania klubu. Zresztą - nie mamy żadnego wyboru.

Zabawne - sprawdziło się wszystko o czym pisałem ponad pół roku temu. Wtedy byłem oszołomem, teraz - klakierem Zarządu. A ja po prostu analizuję to co widzę.
Sponsorzy ktorzy do tej pory przyszli do Wisly przychodzili do Klubu ktory byl w Ektraklasie i, ktory wydawalo sie, ze bardzo powoli ale jednak wychodzi na prosta. Teraz mamy sytuacje taka ze Klub spadl do 1. ligi i pojawiaja sie watpliwosci co do kompetencji osob zarzadzajacych Klubem. Jak pisalem powyzej wydaje mi sie ze bez powaznych zmian starzy sponsorzy moga odejsc a nowi nie przyjda bo nikt nie bedzie chcial dawac swoich pieniedzy osobom ktore nie maja pojecia o tym co robia.

Ja nie oczekuje zwolnien. A wrecz przeciwnie, oczekuje zatrudnienia kompetentnych ludzi na kluczowych stanowiskach.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując