Wyświetl pojedynczy post
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2022, 11:36
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Chłopie, wyluzuj. Wyzywasz kolesi od cymbałów i piz.deczek jednocześnie wytykając brak kultury... O.K. rozumiem, że to było odparcie ataku ale to na serio do niczego nie prowadzi.

Na tym forum nie ma moderacji i jak sami się nie przypilnujemy, to forum zmieni się w ściek inwektyw. Czasem po prostu lepiej żeby emocje opadły
No właśnie jak przytomnie zauważyłeś odpieram atak, używając do tego słownictwa jakim przywitał mnie adwersarz. A to forum jest od dawna ściekiem, prymitywy od razu ubliżają za odmienną opinię na temat jakiegoś piłkarza, nie mogąc znieść cudzego zdania.

Zdanie na temat rzekomego odejścia Poletanovica mam jakie mam, odmienne niż reszta. Mogę dodatkowo przypomnieć, był on już w zimowym okienku na wylocie z Rakowa, bo nie grał w sparingach i nikt się na niego nie skusił, tylko przeszedł do będącej na miejscu spadkowym Wisły, pod koniec okna. Dodatkowo Brzęczek ostatnio wspomniał o jego chronicznym problemie zdrowotnym, co też nie zwiększa szansy na transfer.

A jak z nim będzie to się przekonamy niedługo, nie wykluczam że jak zazwyczaj będę miał rację. Tylko kto wtedy będzie o tym pamiętał?

A wracając do piizdeczek to tomytom jest po prostu piizdeczką. Przylatuje zza rogu by mnie kąsać, pierdzieli o jakimś blokowaniu, a i tak czyta moje posty. No to zróbmy weryfikację tego co pisał.

Na przykład przyleciał w listopadzie, kiedy punktowałem Adriana Gulę i wysmarował takiego posta:

tomytom napisał(a):Wyświetl post
Tutaj na forum jest taka funkcją obok nicku każdego użytkownika: IGNORUJ, szczerze polecam.
Przemyślenia niektórych userów mogą być na prawdę szkodliwe dla zdrowia.
Jak ktoś nie chce zauważyć żadnych pozytywów to na prawdę szkoda energii i zdrowia - niech żyje w swoim smutnym świecie.
https://wislakrakow.com/forum/showth...42#post1574242

Teraz "mędrcy" piszą, że Gulę trzeba było zwolnić w listopadzie, ale wtedy forum było opanowane przez "tomytomów" zakochanych w Guli. Nie było nawet tematu zwolnienia Guli, a ja już wtedy swoje widziałem i o złym kierunku w którym zmierzał Gula pisałem. Zadałem wtedy między innymi takie retoryczne pytanie: "Lepiej wjechać w strefę spadkową grając na siłę młodzieżowcami w rundzie jesiennej, a potem Eureka nie trafić z transferami w okienku (co się zdarza i to często) i potem z tej strefy już nie wyjść na wiosnę?"

No i masz mniej więcej wszystko mi się sprawdziło, mieliśmy szybki wjazd w strefę spadkową w lutym, z której już nie wyszliśmy i Wisła w drugiej lidze!

A "kolegę" tomytom skoro już wypełznął, prosimy o wypisanie tych pozytywów pracy Adriana Guli, o których pisał. "Przemyślenia niektórych userów" okazały się szkodliwe, ale niestety dla Wisły.
Odpowiedz cytując