|
Mija trzy lata funkcjonowania w obecnym układzie. Czy ktoś z Was tutaj obecnych jest w stanie wskazać, który z właścicieli odpowiada za którą "działkę" ? Szczerze mówiąc wszystko to domysły, niedomówienia, tweety - potem ich usuwanie, oblężona twierdza i my przeciwko światu. Miało być przejrzyście, miało być transparentnie, tak by przyciągać inwestorów, sponsorów, by kibice wiedzieli na co idzie każda złotówka. Typowy kibic Wisły NIC ku*wa nie wie o tym, jak działa klub. NIC
A ktoś widział jakiekolwiek materiały po meczu w Radomiu ? Konferencja prasowa, kulisy ?
A może chociaż zdjęcia z treningów ? Wszyscy zapadli się pod ziemie, klub teoretyczny, organizacyjnie Wisła Kraków. Tak, mam żal, że został przepalony w piecu największy potencjał kibicowski w Polsce. Największe zbiórki, największe akcje świata sportowego. Wszystko, jak krew w piach. Teraz prędko do Ekstraklasy nie wrócimy. Każdy jeden klub będzie się na nas spinał jak na finał Pucharu Polski ,bo o to przyjeżdża do nas Wisła Kraków i będzie pełny stadion i setki tysięcy przed TV. Każdy mecz, z Sosnowcem, Gdynią, Głogowem, Tychami, Katowicami, to będą dla nich mecze warte więcej, niż nam się może wydawać. Nie wiem, jaki jest plan - natomiast wiem, że tym chowaniem głowy w piasek pluje się nam, kibicom prosto na twarz.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... !
|