Wyświetl pojedynczy post
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2022, 17:32
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
A Ty się naucz czytania ze zrozumieniem(kolejny cymbał który tego nie potrafi). Kto i gdzie odlatuje z Poletanoviciem? Ja jedynie napisałem że jest znacznie lepszy od pozostałych... a górna połówka tabeli to m. in. miejsca 6-7-8...
Czytania ze zrozumieniem naucz się ty mega cymbale. Proponuję zacząć od mojego podpisu, który się znajduje poniżej (mam wątpliwości czy go znajdziesz biorąc pod uwagę twoje ograniczone możliwości intelektualne)

Nie odnoszę się tylko do twojego wpisu cymbale, tylko ogólnie do wszystkich (twój jest któryś z kolei cymbale), gdzie ludzie obawiają się odejścia 29-letniego Jugola z kiepską motoryką. O taki towar to prezesi klubów Ekstraklasy będą się bić, zapewne tak jak się bili o Forbsa i Klimenta, których to mieli zazdrościć. Z tym matole odlatujesz. Niech ten Poletanović wygra z Wisłą więcej meczów niż 1 na 10 w których wystąpił. Wtedy się będzie może można obawiać, że ktoś wyłoży za niego jakieś pieniądze, nie teraz gdy Radecki i Łukasik rozgromili środek pola, który stworzył z Plewką.
Odpowiedz cytując