Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2022, 11:51
Cycu napisał(a):Wyświetl post
@Arkadiusz.Czerepach
@sandomingo
@Stelio
@pomeran
@crux.a
@Jaroo1

Do piszących powyżej, a jaki Wy transparent chcecie?

KUBA WYPIER*ALAJ może być?

Wtedy bylibyście zadowoleni i usatysfakcjonowani rozumiem?

Ok, to Kuba wypier*oli z klubu jak tak chcecie i ciekawe co zrobimy sami w I lidze. Sponsorzy też się spakują i odejdą razem z Kubą.

Potem będziemy mieć Derby z Garbarnią w II lidze.
Odpowiadając na pytanie "Jaki wy transparent chcecie?":

Jeśli ten transparent miałby być "oficjalnym" zdaniem szeroko pojętych "grup kibicowskich" to wolałbym nie "wypierdalać" nikogo z klubu. Układ BJK jest jak dla mnie ok, natomiast chciałbym żeby właściciele zajęli się zarządzaniem, a pionem sportowym i szatnią zajmowali się profesjonaliści. Na ten moment mamy misz masz, właściciel siedzi w szatni, wybiera trenerów i ustawia w roli prezesa swojego brata. Wszyscy naokoło są źli, wszyscy swoi są nietykalni. Czego ja bym się domagał gdyby to ode mnie zależało?

1. Zmiany na stanowisku prezesa. Najlepiej dla jakiejś osoby która nie dałaby sobą pomiatać i miałą dużą niezależność w dzialaniach.
2. Postawić pion sportowy na nogi, od prezesa ds. sportowych przez dział skautingu po sztab trenerski. Dość trzymania swoich miernych ale wiernych za zasługi, dość eksperymentów w postaci sadzania na stołku prezesa kogoś kto na takim stanowisku nigdy nie był.

Pierwsze rzeczy które przychodzą mi do głowy, ale na pewno nikogo bym z klubu nie wypierdalał jak to ładnie ujałeś, bo to jest idiotyczna i bezrefleksyjna droga na skróty i pozory sensownych ruchów i działań.
Odpowiedz cytując