Bardzo poprawiłeś mi humor naprawdę Panie szanowny ekspercie piłkarski świetnie oceniający potencjał wszelakich piłkarzy.

Jeśli będę miał ochotę posłuchać kabaretu o piłkarzach bez poparcia w faktach to bardzo chętnie będę do Ciebie uderzał
Dokładnie dlatego Warta Poznań marząca o tak wspaniałych piłkarzach jak ma Wisła sprowadzająca szrot nie mający podejścia do tych wspaniałych piłkarzy ma znacznie lepsze wyniki od nas. Nawet w sezonie gdzie zaliczyli zjazd i kryzys. Każdy ekspert to wie do tego potwierdzają to wyniki w ostatnich 2 sezonach
Dziwnym trafem jako jedyny chyba na tym forum wiedziałem, że po meczu ze Śląskiem praktycznie szans na utrzymanie już nie było.
Ze strony licznych ekspertów piłkarskich było śmiechu co niemiara na tym forum
Ale to tylko świadczy o tym, że zupełnie nie znam się na piłce przecież Zagłębie spokojnie przegra wszystkie mecze do końca, a my z tak cudowną kadrą pykniemy Wisłę Płock (która już o nic nie gra) i Radomiaka . Każdy ekspert czytający sport na wp.pl to wie!
Inne kluby z dna tabeli sprowadzają szrot najczęściej płacąc im pensje szrotu, My sprowadzamy jeszcze gorszy szrot płacąc im jak za walkę o puchary

Rzeczywiście świetnie to o nas świadczy.
Tak patrzysz przez pryzmat sympatii klubowych i wydaje Ci się, że jak ktoś gra w Zagłębiu czy Warcie to musi być słabszy od Wisły.
Piłkarz który gra średnie/dobre 20/45 minut a potem tragiczne 70/45 jest gorszy piłkarsko od piłkarza który zagra na średnio lub trochę gorzej niż średnio przez 70/90 minut.
Ale wiem ja jestem dyletantem, takie fakty jak tabela ekstraklasy można spokojnie pominąć