Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2022, 20:41
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Takiego steku bzdur to dawno nie czytałem. Lanie wody poziom najwyższy, zero konkretów. Może umówimy się na rozmowę i podyskutujemy o poszczególnych meczach i kadrach danego zespołu? Jestem bardzo ciekawy twojej zerowej wiedzy .
Do tego mocno zaburzone postrzeganie rzeczywistości. Wielokrotnie pisałem że mamy skład słaby/bardzo słaby(a przed sezonem dawałem nam miejsca 10-13), ale w tej lidze są zespoły które mają składy personalnie TRAGICZNE(absolutnie). Nie mają pieniędzy, sprowadzają szrot(o takim Hugim to taka Warta mogła pomarzyć, a u nas ławeczka), mają natomiast pomysł i zazwyczaj fachowca u steru. Nie chcę mi się twoich wypocin komentować, bo to fantastyka niezbyt wysokich lotów .

"Jeśli znasz się na piłce i potrafisz realnie ocenić to co się dzieje na boisku przez cały sezon to Wisła ma najgorszą piłkarsko kadrę w ekstraklasie." - i to potwierdza że rozmawia z TOTALNYM dyletantem. Eklapa to pewnie u Ciebie kilka meczów w sezonie.

P.S - Ja patrzę na innych z pozycji wielkiej Wisły Nienormalny.
Czyli dajesz do zrozumienia, że zwolenie Guli na podstawie tragicznych występów (gorszych od tych w Radomiu) było błędem? Czy błędem było zastąpienie go Brzęczkiem?

Odpowiedz cytując