Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2022, 20:18
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Z tymi pieniędzmi w reklamówkach, to jaka jest różnica między dosłownym wynoszeniem kasy w reklamówkach a paleniem jej w ognisku przez układ rodzinni kolesiowski. Inaczej wskaż różnice między wyniesieniem niewiele ponad 100k w reklamówce a przelaniem jej na konto tego parodysty co to licencje trenerską znalazł w „czipsach”
Myślę, ze relatywizowanie przestępstw i gloryfikowanie gangsterów to droga donikąd.

Tak rozmawiając, albo uczestnicząc w jakichś awanturach pod stadionem, tylko dezawuujecie krytykę.

Pomiędzy uznaniem, że klub piłkarski z ponad stuletnią tradycją i istotną rolą w życiu lokalnej społeczności to nie prywatny folwark choćby i formalnych współwłaścicieli a pchaniem się chuliganów/bandytów do rządzenia klubem jest duża przestrzeń i gdzieś tam można się zmieścić i komentować, co się dzieje w Wiśle, dobrze jej życząc.

Nie mam wątpliwości, że stała się rzecz duża, której nie można przyjąć zwykłym "stało się" albo "ich sprawa". Wymaga działań na już, a w długim okresie przemyślenia tego, jak klub ma wyglądać, jeśli/skoro w obecnym rozdaniu ma być prowadzony.

Ale też nie łudzę się, że wiele się zmieni, bo trio jest jakie jest (ale lepsze to niż nic albo bandyci), stąd mój wisielczy humor.
Ostatnio edytowane przez czaro : 18.05.2022 o godz. 20:23.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując