krysztal napisał(a):

Nie wiem co ma na celu klepanie Kuby po plecach,powinieneś o to zapytać tych idiotów z transparentem bo tu na forum nie ma chyba ani jednej osoby która uważa że nic się nie stało.Ja takich osób tu nie widzę.Co więcej chyba wszyscy są zgodni kto jest za obecną sytuację odpowiedzialny.
Nikt też chyba nie uważa że Kubie nie można oficjalnie powiedzieć że zjebał,ba to nawet jest wskazane ale .......enie o chowaniu się w norze i wynoszeniu pieniędzy w reklamówkach to można sobie jednak darować bo właściwie zamyka to pole do dyskusji z zarządzającymi klubem.
Ja wierzę że w klubie zajdą poważne zmiany bo jeśli nie to wiadomo że skończy się to w kolejnymi historycznymi wynikami w negatywnym tego słowa znaczeniu
|
Z tymi pieniędzmi w reklamówkach, to jaka jest różnica między dosłownym wynoszeniem kasy w reklamówkach a paleniem jej w ognisku przez układ rodzinni kolesiowski. Inaczej wskaż różnice między wyniesieniem niewiele ponad 100k w reklamówce a przelaniem jej na konto tego parodysty co to licencje trenerską znalazł w „czipsach”