Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2022, 17:45
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem, ale wychodzi, że Ty się mało interesujesz. Pseudo ekspertów którzy byli zaskoczeni entą porażką z rzędu czy spadkiem Wisły z ligi w tym sezonie. Nasi piłkarze biorą pieniądze za granie w ekstraklasie ale to nie sprawia, że mają pojęcie o tym co robią.

Ty patrzysz na te zespoły z pozycji Wielkiej Wisły, która jest wielką marką i postrachem nie to co jakieś tam Zagłębie. Takie czasy są już przeszłością i już nie wrócą.

Wisła w dzisiejszym sportowym kształcie plasuje się gdzieś między Polkowicami a maks Skrą Częstochowa.

Ten spadek powinien się wydarzyć już w poprzednim sezonie.

Niestety podobne podejście do Was ma trio, które wierzy w jakieś mityczne umiejętności tej zbieraniny kopaczy i szuka jakichś magicznych sposobów by zaskoczyli. I to będzie kolejny gwóźdź do trumny naszego zespołu.

Bo prawda jest smutna zebraliśmy legendarnie beznadziejnych piłkarzy dodaliśmy do tego dennego trenera i otoczyliśmy to atmosferą całowania się po chujach i opowieściami o legendach i DNA Krakowskiej piłki.

Wisła Kraków piłkarsko dziś jest daleko za Zagłębiem Lublin czy nawet Termalicą.

Jeśli znasz się na piłce i potrafisz realnie ocenić to co się dzieje na boisku przez cały sezon to Wisła ma najgorszą piłkarsko kadrę w ekstraklasie.
Takiego steku bzdur to dawno nie czytałem. Lanie wody poziom najwyższy, zero konkretów. Może umówimy się na rozmowę i podyskutujemy o poszczególnych meczach i kadrach danego zespołu? Jestem bardzo ciekawy twojej zerowej wiedzy .
Do tego mocno zaburzone postrzeganie rzeczywistości. Wielokrotnie pisałem że mamy skład słaby/bardzo słaby(a przed sezonem dawałem nam miejsca 10-13), ale w tej lidze są zespoły które mają składy personalnie TRAGICZNE(absolutnie). Nie mają pieniędzy, sprowadzają szrot(o takim Hugim to taka Warta mogła pomarzyć, a u nas ławeczka), mają natomiast pomysł i zazwyczaj fachowca u steru. Nie chcę mi się twoich wypocin komentować, bo to fantastyka niezbyt wysokich lotów .

"Jeśli znasz się na piłce i potrafisz realnie ocenić to co się dzieje na boisku przez cały sezon to Wisła ma najgorszą piłkarsko kadrę w ekstraklasie." - i to potwierdza że rozmawia z TOTALNYM dyletantem. Eklapa to pewnie u Ciebie kilka meczów w sezonie.

P.S - Ja patrzę na innych z pozycji wielkiej Wisły Nienormalny.
Odpowiedz cytując