Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2022, 09:34
Grzegorz Mielcarski DDDD Nie ... no proszę zlitujcie się, widziałem go w sobotę w przerwie meczu amiki z warta. Miałęm pytać dlaczego nie ogląd Aamiki, ale biorąc pod uwagę naszą sytuację nie chciało mi się zagadywać. Mielcarski miał chyba jeden celny strzał: Pauliste? Pamięta ktoś? Ale to było wieki temu, może Baryłę zatrudnijmy

aNouc napisał(a):Wyświetl post
Prezydent Krakowa zapowiedział rozmowy z właścicielami Wisły odnośnie nowych warunków wynajmu stadionu przy Reymonta na mecze w 1. lidze.

A ja przypomnę, że Garbarnia za wynajem tego stadionu w 1 lidze płaciła ok. 17 tysięcy złotych - za 4 tysiące krzesełek, zaplecze magazynowe, hol pod trybuną, parkingi, szatnie oraz sektor gości. Po mojemu Wiśle wystarczy, że wynajmie 12 tysięcy krzesełek. I teraz to pomnożyć x 3. Czyli 17 tysięcy x 3 = 50 tysięcy złotych z hakiem. Tyle powinna Wisła zapłacić. Porównując to do kosztów, jakie ponosiła Garbarnia grając w 1 lidze.

Nie dać się wyje.bać i w negocjacjach stawiać przykład Garbarni. Należy kluby traktować na takim zasadach.
ale to nie jest tak z infrastrukturą, że se weźmiesz nóż i podzielisz jak tort
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.05.2022 o godz. 09:36.

Odpowiedz cytując