Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2022, 22:01
Cytat:
Panowie bądźmy rozsądni. Audyt w klubie musi być, ale czasu na organizację drużyny jest bardzo mało. Brzęczek po części jest winny spadkowi, ale myślę, że trzeba dać mu szansę. Do tych co mówią, żeby zwalniać to się pytam kto za Niego? Liczę, że zbuduje drużynę, tylko Wisła musi otaczać się ekspertami. Bardziej bym się zastanowił nad prezesem
Szybkie i wielkie zmiany mogą stworzyć zbyt duże zamieszanie, z kolei do czego doprowadzi brak zmian?

Myślę, że najlepszym wyjściem byłoby rozpisanie plany na 2-3 lata, krok po kroku, nawet z opcją "póki co nie tykamy skautów ale za rok wypieprzamy legendy i tworzymy normalną sieć" itp itd Mieć wszystko opisane i spisane, konsekwentnie realizować. Ale do tego to trzeba mieć świadomość w jakiej dupie obecnie jesteśmy i przez kogo to się stało.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując