Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2022, 14:37
Koledzy,

podoba mi się, że rozmawiamy o kluczowej przyczynie spadku, tj. trenerze Hyballi, ale czas poszerzyć rozważania o inne istotne czynniki.

1. Jadczak - wiadomo, wróg nr 1,
2. Miga - złapał za rękę Fernandeza i okładał nią piłkarza Płocka, a film z tego wrzucił do sieci,
3. Buksa - zdrajca, gdybyśmy go sprzedali, nie byłoby długów i spadku,
4. Wzgarda dla legend - do dziś odbija nam się czkawką,
5. Inflacja i wojna - ceny za energię, to przez to odcinało naszym prąd w końcówkach spotkań,
6. Sędziowie, spółdzielnia, piłkarski poker - dobrze, że Kuba pogonił im kota,
7. Boniek, PZPN, bilety - jw.,
8. Jeszcze raz dziennikarze, teraz wszyscy niewymienieni wyżej, habilitujący się z problemów Wisły, a źle jej życzący - nad tymi już pracuje Królewski,
9. Stanowski, weszło, Leśnodorski, Warszawka - zło najgorsze,
10. Obidziński albo ci gnoje z foot tracka, którzy przeinaczyli wywiad o Obidzińskim - koń trojański, tzn. warszawski,
11. Binarność i hierarchiczność polskiego życia społecznego - wykazuje ją konsekwentnie p. Królewski i każdego dnia pokazuje, że można inaczej,
12. Pasieczny - transfery transferami, ale niepotrzebnie się mądrzył na tym tt,
13. Zakłamywanie historii, uparte utrzymywanie przez jakiegoś kolesia na tt, że to Cracovia jest starsza - przez to prezes Jażdżyński nie mógł zająć się klubem, musiał dniami i nocami siedzieć w archiwum.

To tylko moja lista, nie musicie się nią sugerować.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując