Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2022, 13:34
Eternit napisał(a):Wyświetl post
<quote>Dobra ....a ja też jestem wqrwiony na to co się odjebało i tez za głównych winnych uważam braci B ale co do k urwy nędzy wam przeszkadza że BRAT zorganizował bratu powitalnego grilla?A i jeszcze ten podtekst wiecie karny z portugalią?Na tych mistrzostwach Kuba był chyba najlepszym zawodnikiem w naszej kadrze i niestrzelony karny tego nie zmienia.Oddzielmy Kubę piłkarza od Kuby współwłaściciela bo zaraz się zacznie narracja że tak właściwie to on na tym zachodzie uja grał tylko się leczył </quote>

Kompletnie nie czytasz ze zrozumieniem. Chodzi bardziej o to, że właśnie takie umiejętności D.B. (*dorosłego) zostają podkreślone w książce. Co do karnego z Portugalią to nie było tam żadnego podtekstu, po prostu chciałem to jakoś umieścić na osi czasu. W końcu to już prawie 6 lat.

Widzę, że jesteś emocjonalnie zaangażowany, powiem Ci tak: Mam te biografię z dedykacją od Kuby w domu. Czytając ją w kilku momentach zaszkliły mi się oczy, tak samo jak po wspomnianym wyżej karnym na Euro. Kocham Kubę jako piłkarza, za to co zrobił dla klubu w 2018/2019 i za jego działalność charytatywną ( za to jak podchodzi do tego tematu i jak nie chełpi się tym publicznie), jednak zawsze trzeba pamiętać o jednym NIKT NIE JEST WIĘKSZY NIŻ KLUB (chyba, że ktoś bardziej czuje się kibicem konkretnego sportowca niż drużyny - to ok rozumiem)

Tyle.
A czy ja napisałem coś innego?Niektórzy jednak zaczynają kompletnie odlatywać i równają Trio do rządów wsh a nawet już cos .......ą o reklamówkach z kasą.Ja nie zakładam złej woli Błaszczykowskich.Uważam po prostu że są zieloni jeśli chodzi o prowadzenie takiego dużego projektu,uparci,nie wyciągają wniosków i nie uczą się na błędach.Jeśli teraz nie zostanie zatrudniony prezes który już taki bajzel ogarniał(nie koniecznie w sporcie)nie zbudujemy pionu sportowego z prawdziwego zdarzenia faktycznie możemy na Wiśle postawić krzyżyk bo będziemy tkwić w marażmie albo zaliczać kolejne spadki
Odpowiedz cytując