|
Nie chcę wracać do Hybali bo to nie ma sensu , Zatrudnienie go bez uprzedniego prześwietlenia było błędem ale większym błędem było robienie szopki zamiast się go pozbyć. Po co to było ? trzymanie na kontrakcie gościa , którego nie chcą w klubie po to żeby coś mu udowodnić i robić dramy ? Nie rozumiem tego ....
Natomiast ja widzę jeden problem z trenerami ( pomijam szrot sprowadzony ) mianowicie mam wrażenie , że trener miał wpasować się w ogólną politykę klubu względem piłkarzy - jest ok, głaskanie po głowie , wyniki są do d... ale w sumie jakie mają być skoro 3 lata temu byliśmy prawie w IV lidze... Każdy inny trener , który nie zgodziłby się na takie standardy z automatu wpadłbym w konflikt z drużyną a zaraz po tym z Kubą. Ktoś powie , że była wymiana piłkarzy spora przy Guli no ale przecież czuć jaka jest atmosfera pobłażliwości w klubie ? Niestety to też kamyk do naszego ogródka, kibiców. Wiadomo , że zagraniczny piłkarz nie będzie umierał za klub ( w sumie polski też ale przynajmniej wie jaki status ma Wisła ) ale obrazek z Radomia dla mnie jest dopełnieniem tej pobłażliwości - większość piłkarzy przyjęła spadek jakby przegrali po prostu kolejny mecz, nic więcej.
Kolejna sprawa , że w klubie są obrotowe drzwi - piłkarze wpadają na chwilę i zaraz wychodzą . Więc to też swoje robi - myślicie , że część piłkarzy nie myślała w niedzielę na zasadzie " zaraz mi sie kończy kontrakt , po co mam walczyć na całego jak spadek praktycznie pewny, jeszcze złapię kontuzję i kto mnie weźmie latem ? "
Ostatnio edytowane przez ciastek88 : 17.05.2022 o godz. 12:35.
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|