Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2022, 09:47
Cycu napisał(a):Wyświetl post
Powiem szczerze, że jeżeli jedynym doświadczeniem Dawida jest zajmowanie się centrum rozrywki Kubatura w Opolu, którą brat mu dał do pilnowania to trochę słabo.
W duchu mojego posta z poprzedniej strony chciałbym zaproponować Wam wielką akcję ratowania Wisły przez kibiców.

Będzie to organizacja turnieju Wiślackie MMA (dużo się u nas mówi o DNA drużyny, niech będzie i MMA; MDMA zajmą się natomiast grupy kibicowskie, tu o tych sprawach nie piszemy).

Walka na Reymonta i transmisja w PPV za 59,99.

Organizatorem i prowadzącym galę - wiadomo, prezes. Cały na biało. Nie wiem, czy zna angielski, więc nie wiem, czy poradzi sobie z okrzykiem: let's get ready to ruuuumble, ale też nigdy nie oglądałem prawdziwej walki MMA, więc może się tak nie krzyczy i wystarczy swojskie: JAZDA!.

Zawodnicy. Nie może ich być za dużo, żebyśmy się nie rozdrabniali. Patryk Małecki - pewniaczek, którego nie trzeba nikomu przedstawiać. Nikola Mijajlovic - dobry kandydat, pod warunkiem, że będzie przestrzegał zasad. Jakub Błaszczykowski ostatnio goniąc za sędziami w bluzie w kapturze pokazał, że aspiruje do tego grona. Peter Hyballa - on ma tu rachunki do wyrównania i sutki do wykręcenia.

Czekam na Wasze propozycje. Nie, Boguski nie może walczyć.

PS Mam jeszcze fajną propozycję dotyczącą oszczędności. Mam nadzieję, że polski Elon Musk nas czyta, bo mogę tak całe wakacje.
Ostatnio edytowane przez czaro : 17.05.2022 o godz. 09:54.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując