Wyświetl pojedynczy post
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2022, 22:18
Przestańcie bujać w obłokach

Raz , że z tej kadry każdemu zagraniczniakowi należy się soczysty kop w d.... Dwa, żaden i tak tutaj nie będzie chciał zostać nie mówiąc nawet o tym , że za połowę kasy.

Zostaną młodzi, których i tak nikt nie będzie chciał. Ewentualnie spienięży się Biegańskiego , może nawet Plewkę.
Z zagranicznych to nawet Ondrasek nie zostanie i nie dajcie sobie mydlić oczu, zresztą po co nam on ?
Pewnie i Sadlok będzie wolał zakotwiczyć w jakiejś Warcie czy Legnicy.

Problem jest z Fazlagicem. Przepalono na niego jakąś kompletnie niezrozumiałą kwotę, na I ligę nie nadaje się bardziej niż na Ekstraklasę , kupić go nikt nie kupi nawet za 5 euro obecnie. Wydaje się , że trzeba za wszelką cenę gdzieś go upchnąć na wypożyczenie na Słowacji czy innym wy....owie. Dajmy sobie szansę , że kiedyś może na zero wyjdziemy z tym absurdalnym transferem.
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując