Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2022, 19:42
Ajax napisał(a):Wyświetl post

Tak bo Warta ma w składzie piłkarzy, którzy są w stanie kopać się po czołach w bezpiecznym dystansie od strefy spadkowej tam wystarczyła zmiana trenera i wstrząśnięcie szatnią. U nas to nie zadziała. (Znowu potwierdzasz moją tezę )

Mówimy o zespole, który przez większość tego roku miał problemy z kopnięciem piłki w stronę bramki, jak już coś strzeliliśmy to każdy praktycznie każdy był w stanie odpowiedzieć golem. Nie zliczę ile meczy było takich, że wynik by się nie zmienił nawet jeśli przeciwnik grałby bez bramkarza.

Mówimy o zespole w którym obrona prezentuje gole przeciwnikowi co mecz.

Mówimy o zespole w którym jak bramkarz nie zawali 2 bramek w meczu to wszyscy go noszą na rękach.

Teraz zerknij w tabelę za ten i poprzedni sezon i powiedz mi czy tym zespołem jest Warta Poznań czy Wisła Kraków.

Ale to, że Warta ma takich piłkarzy nie oznacza, że Wisła ich też ma.
Jeden czy dwa lepsze mecze nie zmieniają obrazu potwornej degrengolady i braku podstawowych umiejętności piłkarskich u naszych kopaczy jak bardzo byś nie próbował czarować to właściwie dwa sezony z rzędu byliśmy na miejscu spadkowym w lidze. W zeszłym roku uratował nas fart, a w tym już go zabrakło.

Liga to ponad 30 kolejek i trzeba prezentować jakiś uczciwy poziom piłkarski przez więcej niż 3 mecze na rundę.

Ja wiem, że to Boli ale serio nawet jak będziemy się kopać po czołach walcząc o utrzymanie w 1 lidze będziesz opowiadał jak to mamy świetnych piłkarzy lepszych od połowy eklapy?

Wiemy, że trener patałach zostaje - teraz pomiędzy nami, a przepaścią jaką jest dno 1 ligi stoi tylko szczęście w szukaniu szrotu przez Brzęczka oraz to czy Deja rzeczywiście tak świetnie potrafi przygotować zespół do sezonu - ja nie specjalnie wierze, że się uda, ale oczywiście chciałbym się mylić i zobaczyć Wisłę w eklapie za sezon. Ale wczoraj Jarek przyznał, że oni zupełnie nie rozumieją dlaczego Wisła spadła w ligi.

A spadła bo trio ma takie samie klapki na oczach jak Ty i 99% tego forum. (mamy dobrych piłkarzy mamy pecha / musimy zmienić jedną drobną rzecz i będzie super)
Nie zgadzam się z tym ,że potwierdzam twoją tezę. I Wisła i Warta ma słabych piłkarzy, oba kluby zmieniły trenera i ten z Warty okazał się gościem na poziomie , do nas przyszedł pozorant.
To ,że obrona prezentuje gole przeciwnikowi to akurat też wina trenera wg mnie bo on na treningach uczy ich ustawiania się i bronienia.
Liga ma 34 kolejek to fakt ,ale wystarczyło wygrać te mecze które przytoczyłem powyżej (a można je było wygrać) to byśmy się utrzymali i tyle.
Odpowiedz cytując