AS82 napisał(a):

Ja żadnych plusów nie widzę bo jest to po prostu bardzo słaby trener 
Nie wiem czemu tak deprecjonujesz role trenera w drużynie? Dla mnie dobry trener to nie przesadzając 60% sukcesu.
Niech przykładem będzie taki Rysiu Tarasiewicz, który może Guardiolą nie jest ,ale z Arki która się tułała w środku , dole tabeli zrobił drużynę,która może realnie awansoać do Ekstraklasy
|
Najkrócej rzecz ujmując - nie obraź się - bo znam się od Ciebie lepiej na piłce i potrafię wyłączyć emocje. Dlatego uważam że u nas problemem jest nie trener, tylko zbieranina nieutalentowanych i bezjajecznych miernot. Jeżeli Kliment czy Ondraszek strzelają wszędzie tylko nie do bramki, Savic wywraca się przy każdym kontakcie z rywalem a Frydrych trzy razy na mecz gubi krycie - to nie taktyka zawaliła mecz.
Głupotą ludzi na tym forum jest chęć zemsty na trenerze, mimo że gołym okiem widać że po boisku biegają przestraszeni, nieutalentowani ....usie. "Miał utrzymać, nie utrzymał" - tylko że to nie jest konstruktywne. Za pół roku znowu będziesz wyzywał Tarasiewicza od wuefistów, ale to nie on biega po boisku.