Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2022, 16:14
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja żadnych plusów nie widzę bo jest to po prostu bardzo słaby trener

Nie wiem czemu tak deprecjonujesz role trenera w drużynie? Dla mnie dobry trener to nie przesadzając 60% sukcesu.
Niech przykładem będzie taki Rysiu Tarasiewicz, który może Guardiolą nie jest ,ale z Arki która się tułała w środku , dole tabeli zrobił drużynę,która może realnie awansoać do Ekstraklasy
Najkrócej rzecz ujmując - nie obraź się - bo znam się od Ciebie lepiej na piłce i potrafię wyłączyć emocje. Dlatego uważam że u nas problemem jest nie trener, tylko zbieranina nieutalentowanych i bezjajecznych miernot. Jeżeli Kliment czy Ondraszek strzelają wszędzie tylko nie do bramki, Savic wywraca się przy każdym kontakcie z rywalem a Frydrych trzy razy na mecz gubi krycie - to nie taktyka zawaliła mecz.

Głupotą ludzi na tym forum jest chęć zemsty na trenerze, mimo że gołym okiem widać że po boisku biegają przestraszeni, nieutalentowani ....usie. "Miał utrzymać, nie utrzymał" - tylko że to nie jest konstruktywne. Za pół roku znowu będziesz wyzywał Tarasiewicza od wuefistów, ale to nie on biega po boisku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując