Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2022, 18:43
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Niestety, wiem że zaraz przyjdzie wolfy i mnie zje, ale Wuja to poziom niżej niż Gula. Gula tym składem (Poletanovic, Gio, Manu, Colley) by się raczej utrzymał, nawet jeśli gra była by kiepska. Nie wiem, co będzie z nami dalej, ale jak dla mnie zawiedli zarówno Błaszczykowscy, jak i Brzęczek.
Raczej nie, bo Gula wpadł w totalny marazm i nie wyegzekwowałby takich wzmocnień, jak dostał Brzęczek. Gula okazał się totalnym niewypałem, za późno go zmieniono. Ale też podanie tlenu przez Brzęczka to było dużo za mało.

Teraz sobie możemy dywagować, czy lepszy trener by z tym składem wymęczył utrzymanie.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nikt Cię nie zje, bo takie .......enie jest niewarte komentowania. Ale co tam?

Moim zdaniem Hybala by nas utrzymał.

Chociaż każdy kto ma IQ powyżej poziomu gruntu widzi że problemem nie są trenerzy. Oczywiście, każdy przygłupi kibic zawsze leci z mordą do trenera, taka tradycja, ale - skoro trenerzy się zmieniają a wyniki pozostają takie same...

Serio to takie trudne?
Ale kolega nie napisał, że problemem Wisły jest Brzęczek. Czy są trenerzy? Raczej nie, na pewno nie jest to główny problem Wisły, ale też zatrudnienie, a później utrzymanie Guli zimą było - moim zdaniem - obok kadry, głównym bezpośrednim powodem spadku.
Ostatnio edytowane przez czaro : 15.05.2022 o godz. 18:46.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując