Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2022, 19:10
TS Legendy - Ludwik Miętta-Mikołajewicz i Tadeusz Czerwiński (od tego wszystko się zaczęło) = Odnowiony TS - Marzena Sarapata i środowiska kibicowskie = Jakub Meresiński = Stechert Grouppe = Vanna Ly z ekipą = Święty Jakub z bratem i wujkiem + Jarek i Tomek = Socios = odnowiony TS - Dorota Gburczyk = klakierzy, obrońcy Sarapaty i braci, usłużni dziennikarze.

To lista hańby. Ludzi, którzy doprowadzili z pełną premedytacją do coraz bardziej realnego spadku.

Dla mnie ostatecznym potwierdzeniem było zatrudnienie mema na stanowisko udającego trenera.

Pisałem wielokrotnie - z odpadami z Rakowa nie da się naprawić klubu.

Dla mnie to będzie spadek zasłużony.

Za niesamowitą pogardę, za robienie sobie żartów z klubu, za stworzenie jednego wielkiego burdelu w klubie.

Jakub Błaszczykowski to symbol tego wszystkiego. Nie Sarapata, nie środowiska kibicowskie.

Miałeś gwiazdeczko z Dortmundu, bileterze, wiecznie obrażona primadonno ponad trzy lata na stworzenie podstaw normalności i to nie w Bundeslidze. Tylko w naszej amatorskiej lidze, która jest trzydziesta w Europie, a za nami w rankingach praktycznie są same pastuchy.

I co?

Zakpiłeś sobie z klubu. Za zatrudnienie brata i wujka nie może być najmniejszego szacunku...

Dziwił mnie ten wieloletni kult Świętego Jakuba (jeszcze z lat gry w Dortmundzie). W Wiśle grał krótko, był dodatkiem do prawdziwych piłkarzy.

Co sukcesy w Dortmundzie mają wspólnego z byciem legendą Wisły?

Byłem jednym z niewielu osób na tym forum, który od wielu miesięcy krytykował obecną sytuację i co?

Wiadomo, byłem atakowany przez różnych szkodników i ludzi odpowiedzialnych za prawdopodobny spadek. Polityka: zero krytyki i ciągłego klakierstwa nie sprawdziła się. Aktywiści Socios cały czas twierdzili, że wszystko jest super.

Dzisiaj widzimy.

Pytanie co dalej?

Trio powinno w trybie natychmiastowym odejść z klubu.

I tu dochodzimy do sedna.

Co dalej?

Wisła i jej marka zostały strasznie zniszczone w latach 16-18, więc można być pesymistą.

A pisałem, że Wisły już nie ma, kiedy mem zostawał udającym trenerem.

Coście zrobili z Wisłą, to nie ma słów.

Zniszczyliście taki klub.

Jakub Błaszczykowski grabarzem Wisły.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 14.05.2022 o godz. 19:16.
Odpowiedz cytując